Loading...

Які зміни відбулися у компанії Nett у 2021 році? Чого ми досягли і чого прагнемо?

Новини
19 лип 2023
Які зміни відбулися у компанії Nett у 2021 році? Чого ми досягли і чого прагнемо?

1. Досягнення Nett за 2021 рік

1) Збільшення асортименту
Бренд Nett збільшив асортимент по кожній лінійці товарів: кухонні змішувачі, кухонні мийки, побутова техніка та аксесуари.

До асортименту додалися:

  • 6 нових видів мийок (см. 1)

Фото №1

 

  • 6 нових видів змішувачів (см. 2)

Фото №2

  • 2 нових види кухонних витяжок (см. 3)

  Фото №3

  • 7 нових видів аксесуарів ( см. 4)

Фото №4

2) Оновлення існуючого шоуруму (см. 5)

Фото №5

2. Постійне оновлення комплектації товарів на підставі зворотного зв'язку від клієнтів

  1. Створення нового різновиду моделі мийки NS-7848/NB-7848 з отвором для ножів на крилі та на чаші мийки. Проаналізувавши велику кількість побажань від клієнтів, було прийнято рішення випустити мийку з крилом з отвором для ножів на чаші. Багато клієнтів під крилом встановлюють різну побутову техніку, як результат ємність для ножів встановлена під отвором для ножів, заважала установці бажаної побутової техніки. Тепер у клієнтів з'явилася можливість вибору!
  2. З нового року всі моделі мийок NS-7048/NB-7048 будуть обладнані отвором для дозатора безкоштовно! Дедалі більше клієнтів укомплектовують мийки вбудованими дозаторами для мила. Тепер ці моделі мийок матимуть один отвір заводського виробництва. (см. 6)

Фото №6

  1. Зміна чорного кольору дозатора для мила DB-300 із глянсового чорного на матовий чорний. За численними побажаннями клієнтів дана модель отримала більш матовий чорний колір, щоб ідеально комплектуватися за кольором з безцелером продажів 2021 року чорним змішувачем Frosh FB-33.
  2. Зменшення ширини внутрішніх бортиків у моделі мийки NS-7048\NB-7048.Дане зміни було зроблено, щоб максимально збільшити корисну площу чаші та покращити зовнішній вигляд кухонної станції.(см. 7)

Фото №7

  1. Більш глибокий чорний, матовий та лофтовий колір PVD покриття. Для задоволення найсуворіших дизайнерських вимог до кольору ми змогли збільшити глибину чорного кольору мийок і зробили їх більш матовими!


3. Постійне збільшення представленості товару Nett

  1. За 2021 рік товари Nett стали доступні для покупки на таких маркетплейсах, як Rozetka.ua;Epicentr.ua;Prom.ua;OLX.ua;Zakupka.ua;Izi.ua и др.(см.8)

Фото №8

  1. Багаторазове збільшення кількість онлайн дилерів Nett. Збільшення кількості офлайн представництв по Україні: Київ, Біла Церква та Рівне.(см. 9) І відкриття нового представництва Nett у Польщі!

Фото №9

4. Поліпшення якості обслуговування клієнтів

  1. Якісна консультація та обслуговування клієнтів.Впроваджено правила ДВОЙНОГО КОНТРОЛЮ якості продукції перед упаковкою та відправкою продукції клієнту.
  2. Поліпшення упаковки товару. Ми постійно працюємо над покращенням упаковки товару, щоб при транспортуванні в будь-яке місто України, ви отримали товар у цілісності!
  3. Збільшення способів доставки. У 2021 році товари Nett стали регулярно доставлятися не тільки Новою Поштою та кур'єром по м. Києву, а й у відділення Укрпошти, Justin та Delivery по всій Україні. (див. 10) Так само з цього року ми надаємо послуги відправлення товарів Nett закордон.

Фото №10


5. Наші цілі на 2022 рік

  1. Розширення асортименту. Бренд Nett не збирається зупинятися на нинішньому асортименті і в найближчі місяці наш склад поповниться новими моделями мийок, змішувачів та аксесуарів, готові здивувати вас своєю функціональністю, якістю та дизайном!
  2. Розширення дилерської мережі. Вцього року Nett збільшить свою дилерську мережу на всі міста мільйонники України, щоб кожен клієнт зміг на власні очі побачити товар наживо, помацати та оцінити його якість не тільки на картинці!
  3. Продовження впровадження інноваційних рішень. Бренд Nett вже впровадив багато нових інноваційних функцій у свої кухонні мийки, щоб перетворити мийку на багатофункціональну кухонну станцію. Ми не збираємося зупинятися і цього року ми представимо своїм клієнтам нові покращені кухонні мийки та змішувачі!
Кабінет