Loading...

Що таке PVD покриття для кухонних мийок?

Статті
19 лип 2023
Що таке PVD покриття для кухонних мийок?

З часом все більше набирають популярності раковини з напиленням під чорний металік, золото, мідь, бронзу та інші метали. Нержавіючі мийки з таким покриттям активно підбирають для вітражних, класичних та інших стилів інтер'єру. Що ж це за унікальне напилення? Які переваги та недоліки такого методу покриття? Розберемося!

Метод PVD-напилення покриттів являє собою процес, під час якого на необроблений корпус виробу наносяться газові випари конденсату міді, нікелю або іншого металу, необхідного для отримання бажаного відтінку. Весь процес відбувається у вакуумі.

 

  Мийка з нержавіючої сталі чорна проходить 3 етапи вакуумного напилення:

        1. Створення пара в вакуумі, який послужить покриттям мийки.

        2. У вакуумі відбувається зіткнення молекул металу і транспортування пара до поверхні виробу.

        3. На останньому етапі пар конденсується на поверхні мийки і формується в покритті.

 

Отриманий шар є невід'ємною частиною мийки. Нанесення PVD-напилення на виріб задіюється тоді, коли чорна нержавіюча мийка виготовлена і відполірована.

Крім кухонних мийок і змішувачів технологія PVD-нанесення покриття використовується для виготовлення посуду, ювелірних виробів і покриття медичних інструментів.

 Особливості та переваги мийки з PVD-напиленням:

  • Мийка нержавіюча врізна з PVD-покриттям захищена від утворення нальоту та потьмянілості.
  • Раковина легка в догляді і не боїться корозії, а також не боїться впливу хімічних засобів для чищення.
  • Зменшується ризик появи подряпин.
  • Екологічно безпечно як покриття, так і сама мийка.
  • Чорна раковина на кухню стійка до впливу низьких і високих температур.

 

Багатьом може здатися, що шар покриття занадто тонкий і при регулярному використанні можуть з'являтися подряпини або втратить свій естетичний вигляд. Насправді, плівка щільно прилягає і є частиною структурної решітки. Покриття не відшарується ні від перепадів температур, ні від хімічних впливів.

Купити чорну мийку для кухні з PVD-покриттям можете прямо зараз на нашому сайті і отримати вишукану надійну раковину, яка гармонійно доповнить інтер'єр Вашої кухні.

Також на сайті представлений широкий асортимент нержавіючих мийок на кухню з необхідною кількістю чаш, з установкою на і під стільницю, а також з крилом або без нього.

Кабінет